Pilevænget 14

Ved Limfjorden, finder man Ejsingholm, som er et populært sommerhusområde som byder på dejlige forhold for børnefamilien og den aktive gæst. Terrænet i dette område er kendt for en varieret og kuperet natur og giver et spændende indtryk og gode muligheder for en aktiv ferie både til vands og til lands.

I det rolige og populære sommerhusområde ved Ejsingholm finder i dette yderst hyggelige murstens sommerhus. Huset er beliggende kun 200 meter fra en børnevenlig badestrand.

Området er perfekt til familen, som ønsker en ferie i et børnevenligt område, med muligheder for en lang række aktiviteter som f.eks. windsurfing, sejlsport, mountainbike m.flere.

Det hyggelige sommerhus byder på 90 kvm fordelt på 3 værelser med i alt 6 sovepladser. Endvidere findes  rummelig og hyggelige udestue med tilhørende terrasse hvor de hyggelige familieaftner kan forlænges. Huset er beliggende på en 1000 kvm stor grund, så der er rigelig plads til leg og boldspil. Huset er desuden handicapvenligt med ekstra brede døre. 

Fra sommerhuset er der ikke langt til indkøbsmuligheder i det nærliggende Vinderup. Ønsker familien en shoppingtur findes der endvidere kun 30 min kørsel fra huset de større byer Holstebro, Skive eller Struer.

 
Ejsingholm området
Placering

Området

Ejstrup strand er attraktivt sommerhusområde, som er meget børnevenlig, med lavvandet strandområde og meget gode muligheder for wind-surfing og anden sejlads fra stranden.


Kysten ved Ejsing er vestvendt, men næsten alle vindretninger giver gode sejladsforhold for både øvede og begyndere. 
Feriehusområdet ligger 50 m fra parkeringspladsen og der er mulighed for indkøb hos den nærliggende campingplads

Husbeskrivelse

Sommerhuset er beliggende på en 1000 m2 grund og huset rådet over 90 godt udnyttede m2. Stuen tilbyder et samlingsrum på 35 m2 med udgang til haven og tilhørende terrasse med 
havemøbler og grill. Huset råder over 3 soveværelser med totalt 6 sovepladser totalt.

Huset indeholder:

El-varme, komfur, WC, håndvask, brunceniche, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, mikroovn,
havemøbler, havegrill, TV, video, parabol samt stereoanlæg med radio

Praktisk info & Priser
Info vedrørende udlejning

Lejemål gælder fra lørdag kl. 15.00 til efterfølgende

lørdag kl. 11.00​​

14 dage = 11 dages pris.   Gælder kun for C og D 

Langtidsleje:

Prisen kan aftales nærmere ved leje over længere perioder

EL: 2,59 kr./KWH

Vand: 139 kr. pr. uge

Depositum: 20% (min 500 kr.) Betales ved tilmelding. Restbeløbet senest 3 uger før indflytning

Rengøring:

Huset skal efterlades pænt og rent ved afrejsen. Ønskes slutrengøring skal bestilles seneste 3 dage før afrejse og koster kr. 525.

  

Priser - 2021

A: uge 27,  28,  29,  30,  31,  32   

B: uge 25,  26,  33,  34  

C: uge 13,  14,  22,  23,  24,  35, 36,  37, 42 

D: øvrige uger

A = 2825 kr./uge

B = 2425 kr./uge

C = 2025 kr./uge

D = 1625 kr./uge

Aktiviteter & Attraktioner

Hjerl Hede er et frilandsmuseum beliggende ved Vinderup. Museumet blev grundlagt i 1930 og her kan man oplevehvordan en typisk dansk landsby udviklede sig fra 1500-tallet til ca. 1900,  fra et mosebrug og til en stenalderboplads. 
Fra huset er der bare ca. 10 km til museet som er værd at opleve.

Jesperhus Blomsterpark er Skandinaviens største blomsterpark. Parken er fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter og kæmpe blomsterfigurer. Derudover kan man opleve de kendte figurer fra H.C. Andersens eventyr i den flotte eventyrhave. Derudover kan man opleve Piratland, hoppepude, minitog, både, motorcykler, skydetelt, Zoo, Tarzansti, 4D-biograf m.m. Fra huset er der ca 40 km til parken

Legoland Billund Resort, er en dansk forlystelsespark beliggende i Billund. Her bliver i inviteret ind i legoens fantastiske verden hvor børn og voksne kan opleve forskellige legepladser, temaområder og en række forlystelser, hvor de kendte Legoklodser indgår på forskellig vis. Fra huset er der ca. 100 km hvorfor der til en tur til Legoland bør afsættes en hel dag. 

Aalborg Zoo findes mere end 140 forskellige dyrearter og som familie kan man lade sig fascinere af chimpanser, afrikanske elefanter, orangutanger, asiatiske løver, Sumatra tigre og mange flere spændende dyr. Ålborg Zoo er bestemt et besøg hver for hele familien. Foruden den zoologiske have er Aalborg danmarks 4. størst by og byder på et attraktivt shopping liv og disse vil med fordel kunne kombineres. Fra huset er der ca. 120 km.

AQUA Akvarium & Dyrepark er beliggende i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter. Det er Nordeuropas

største ferskvandsakvarium og her kan familien opleve en kæmpe park med masser af spændende dyr og en sjov legeplads med

vandkanoner, sluser, spyttende bævere, vildmarkssti, bålplads m.m. Fra huset er der ca. 75 km til attraktionen.

GIVSKUD LØVEPARK ZOO

Givskud Zoo er en zoologisk have og safaripark beliggende ved Givskud, 20 km nordvest for Vejle

Givskud Zoos er primært en safaripark, hvor man i egen bil kører gennem parkens store anlæg, hvor flere forskellige dyr går sammen. Undervejs gennem parken er flere parkeringspladser, hvor man kan parkere bilen og gå rundt og betragte på dyrene. Nogle af de mest kendte og populære dyr i parken er elefanternæsehornløvergiraffergorillaerchimpanser og brasilianske kæmpeoddere. Fra huset er der ca. 100 km til attraktionen.

Book & Kontakt
Kontakt
tlf: +45 30 63 01 77 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now