Udlejningshuse i Danmark
&
spansk ferielejlighed

Vibevej 4, Vinderup

Er et skønt sommerhus beliggende ved Limfjorden. Sommerhuset ligger kun 150m fra stranden. Naturen ved Limfjorden er utrolig smuk og det kuperede terræn, giver mange spændende indtryk og indbyder til lange gåture og leg ved stranden.

Ejsingholm Strand er beliggende ved østsiden af Venø Bugt, lidt nord/vest for Vinderup. Selve stranden er meget børnevenlig og området er perfekt for børnefamilien. Området ved og omkring Ejsingholm strand, egner sig ligeledes rigtig godt til windsurfing og anden sejlads.

I den spanske fiskerby der er beliggende i den østlige del af Malaga provinsen finder i denne skønne ferielejlighed med udsigt over havet. I byen Caleta de Velez og det nærliggende Torre den Mar finder I masser af restauranter, barer, et vandland samt en skøn strandpromenaden på ca 8 km. Afstanden fra Málaga til Caleta de Velez er cirka 40 km og Malaga lufthavn ligger cirka 50 km fra lejligheden. Ønsker I at se Málaga by, er der gode busforbindelser imellem byerne og du vil kunne stå i Málaga centrum i løbet af 30-40 min.

Caleta de Velez,
Málaga, Spanien

 
Book & Kontakt

Pilevænget 14, Vinderup

Er et skønt sommerhus, som er beliggende i sammen område som sommerhuset på Vibevej. Sommerhuset ligger tæt på stranden og den dejlige natur ved Limfjorden. Der er rig mulighed for både aktiv ferie eller afslapning ved stand og sommerhus. Huset er desuden handicapvenligt med ekstra brede døre og flade lister.

 

Området er beliggende på østsiden af Venøbugten, lidt nord/vest for Vinderup. Området byder på mulighed for surfing og anden sejlsport. Selve stranden er meget børnevenlig og huset er ideel for børnefamilien som ønsker en dejlig ferie med mange muligheder tæt på vandet.

 
Kontakt
tlf: +45 30 63 01 77 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now