top of page

Udlejningshus i Danmark
&
spansk ferielejlighed

Vibevej 4, Vinderup

Er et skønt sommerhus beliggende ved Limfjorden. Sommerhuset ligger kun 150m fra stranden. Naturen ved Limfjorden er utrolig smuk og det kuperede terræn, giver mange spændende indtryk og indbyder til lange gåture og leg ved stranden.

Ejsingholm Strand er beliggende ved østsiden af Venø Bugt, lidt nord/vest for Vinderup. Selve stranden er meget børnevenlig og området er perfekt for børnefamilien. Området ved og omkring Ejsingholm strand, egner sig ligeledes rigtig godt til windsurfing og anden sejlads.

I den spanske fiskerby der er beliggende i den østlige del af Malaga provinsen finder i denne skønne ferielejlighed med udsigt over havet. I byen Caleta de Velez og det nærliggende Torre den Mar finder I masser af restauranter, barer, et vandland samt en skøn strandpromenaden på ca 8 km. Afstanden fra Málaga til Caleta de Velez er cirka 40 km og Malaga lufthavn ligger cirka 50 km fra lejligheden. Ønsker I at se Málaga by, er der gode busforbindelser imellem byerne og du vil kunne stå i Málaga centrum i løbet af 30-40 min.

Caleta de Velez,
Málaga, Spanien

About
Book & Kontakt

Mange tak for din email

Contact
bottom of page